Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu

Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu
Büyükhanlı Holding'in varisi, sosyetenin önde gelen isimlerinden Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı İstanbul Bebek'teki evinde ölü bulundu. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Büyükhanlı, yaklaşık bir...

Büyükhanlı Holding'in varisi, sosyetenin önde gelen isimlerinden Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı İstanbul Bebek'teki evinde ölü bulundu.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Büyükhanlı, yaklaşık bir hafta önce akciğerlerindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; Büyükhanlı'yı evinde ölü bulan komşuları, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Büyükhanlı'nın hayatını kaybettiğini belirtti.

Bennu Gerede eski eşi Cem Büyükhanlı'nın ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu.

Gerede, yaptığı paylaşımında, "Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat" dedi.

Öte yandan Büyükhanlı'nın ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Büyükhanlı'nın ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında açıklanacak.