Cafer Mahiroğlu: Halk TV bugün 9 dakika karardı...
Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Halk TV'nin bugün 9 dakika karardığını söyledi. Mahiroğlu, "Yüzlerce frekansın olduğu bir uyduda bu işler neden Halk TV'nin başına geliyor?" diye sordu.
GAZETE PENCERE - Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, televizyonun 9 dakika karardığını, uydudan aldıkları bilgilere göre korsan bir saldırı olduğunu düzenlendiğini açıkladı. Mahiroğlu, "Bu işler neden Halk TV'nin başına geliyor diye düşünmeden edemiyoruz" diye konuştu.
Mahiroğlu'nun sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklama şöyle:
"Bugün Halk TV yayını Türksat'ta 9 dakika karardı. Türksat’tan yapılan açıklamada; uyduya korsan saldırı olduğu ve bu yüzden Halk TV yayınının karartıldığı bilgisi verildi. Kendilerine verdikleri bilgiden dolayı teşekkür ediyor ve saldırıyı kınıyoruz. Fakat yüzlerce frekansın olduğu bir uyduda bu işler neden Halk TV'nin başına geliyor diye düşünmeden edemiyoruz."
Bugün Halk TV yayını Türksat'ta 9 dakika karardı. Türksat’tan yapılan açıklamada; uyduya korsan saldırı olduğu ve bu yüzden Halk TV yayınının karartıldığı bilgisi verildi.
— Cafer Mahiroglu (@cafermahiroglu) May 1, 2026
Kendilerine verdikleri bilgiden dolayı teşekkür ediyor ve saldırıyı kınıyoruz.
Fakat yüzlerce frekansın…
Kaynak:Haber Merkezi