Kaftancıoğlu: Yasak olduğunu bile bile Erdoğan posterini devlet indirmiyorsa biz de asarız dedik ve astık

Kaftancıoğlu: Yasak olduğunu bile bile Erdoğan posterini devlet indirmiyorsa biz de asarız dedik ve astık
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin tarihi surlara asılmasının ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri de asıldı....

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin tarihi surlara asılmasının ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri de asıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Yasak olduğunu bile bile Erdoğan posterini devlet indirmiyorsa biz de asarız dedik ve astık" dedi.

Kaftancıoğlu'nun Erdoğan posterlerinin asılmasına tepki gösterdiği Twitter paylaşımının altına Yenişafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz "Hımmm" notuyla bir video paylaştı.

Karagöz'ün paylaşımını alıntılayan Kaftancıoğlu şu yanıtı verdi:

"Bence de hımmm! Mütekabiliyet deniyor buna.. Devleti yönetenler yasak olduğunu bile bile o posteri uyarmamıza rağmen indiremiyorlarsa eğer (yasa indirmeyi emrediyor) biz de asarız dedik ve astık. (Birini indiremediler şimdi görevlerini yaparlar ve tamamını indirirler belki) Ya da kendileri bilir. Hodri meydan!"