Cem Küçük’ten 'ısmarlama yazı' itirafı: 'Selvi’ye yazdırıyorlar, meğer böyle isteniyormuş!'

İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, medya-siyaset ilişkisindeki "gündem kurma" ilişkisini itiraf etti. Abdulkadir Selvi’nin kulis yazılarının "sipariş" olduğunu belirten Küçük, "Ben bunu bir deştim, meğer tartışılması için böyle isteniyormuş" dedi.

Cem Küçük’ten 'ısmarlama yazı' itirafı: 'Selvi’ye yazdırıyorlar, meğer böyle isteniyormuş!'

GAZETE PENCERE - Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, katıldığı yayında uzun süredir tartışılan iktidarın "sipariş haber" ve "gündem belirleme" stratejilerine dair dikkat çeken itiraflarda bulundu.

TGRT Haber programında konuşan Küçük, özellikle Bakanlar Kurulu revizyonu gibi konularda Selvi’nin yazdığı kulislerin gerçekleşmediğini belirtti.

"MEĞER BÖYLE İSTENİYORMUŞ"

İktidar tarafından bu konuların tartışılması istendiğini belirten Küçük şunları söyledi:

"Abdulkadir Abi benim arkadaşım, bazen yazıyor biz de tartışıyoruz. Ben bakanlar kurulu ile ilgili bir şeyler söyleyeyim. Abdulkadir Selvi'ye söylüyorlardı, yazıyordu ve hiçbir şey çıkmıyordu. Ben bunu bir deştim meğer böyle isteniyormuş. Tartışılması isteniyormuş."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar