Çetelerle magazincilik oyna

Çetelerle magazincilik oyna
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur ziyaretinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Konuşmasında erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur ziyaretinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Konuşmasında erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin beklemeye tahammülü yok. Çağırımı yaptım, bir daha yapıyorum. Milleti bu kadar büyük sıkıntıya sokmaya gerek var mı? Korkma getir sandığı, vatandaş seni seçiyorsa başım üstüne ne yapayım?” dedi.
Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Faşistliğiyle, beceriksizliğiyle, arsızlığıyla, hırsızlığıyla, terör örgütleri ve suç çeteleriyle aynı kulvarda yürüyüşüyle CHP apaçık ortadadır” şeklindeki ifadesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna” ifadelerini kullandı.