Cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı, Yasin Obuz'dan yardım istedi

Cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı, Yasin Obuz'dan yardım istedi
Survivor'ın 2011 yılında yayınlanan 'Ünlüler - Gönüllüler' sezonunda yarışan ve yarışmayı üçüncü olarak bitiren Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesiminde cezaevinde. Görüntülü arama yapıp arkadaşı Yasin Obuz'dan...
Survivor'ın 2011 yılında yayınlanan 'Ünlüler - Gönüllüler' sezonunda yarışan ve yarışmayı üçüncü olarak bitiren Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesiminde cezaevinde. Görüntülü arama yapıp arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım isteyen Tarlacı sosyal medyada gündem oldu.

Bir süre önce eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs'ta gasp suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öne sürülmüştü.

Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü olarak ablasını arayıp arkadaşına seslendi.

"Suçsuz yere cezaevindeyim çok kötü durumdayım" diyen Tarlacı, şu sıralar Survivor All Star 2024 yarışması nedeniyle Dominik'te olan Yasin Obuz'a seslendi ve "Bana yardım etsin. 10 sene ceza aldım. Beni çıkarsınlar" ifadesini kullandı.

[video width="480" height="848" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1709558863227.mp4"][/video]