CHP Grup Başkanı Özgür Özel: Genel başkanlıksa genel başkanlık; adayım, hazırım

CHP Grup Başkanı Özgür Özel: Genel başkanlıksa genel başkanlık; adayım, hazırım
Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel'in, partinin genel başkanlığına aday olacağını söyledi. Seçimlerin ardından CHP'de "değişim" diyenlerin sayısı arttı. Partide kurultay takvimi...

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel'in, partinin genel başkanlığına aday olacağını söyledi.

Seçimlerin ardından CHP'de "değişim" diyenlerin sayısı arttı. Partide kurultay takvimi başlatılırken Grup Başkanı Özgür Özel'in genel başkanlığa aday olacağı öğrenildi.

TIKLAYIN: Özgür Özel: İlla genel başkan adayı olayım demiyorum

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabında, Özel'le arasında geçen konuşmayı paylaştı. Ağırel'in paylaşımı şöyle:

"Özgür Özel ile görüştüm, “Aday mısınız?” diye sordum, “Adayım, hazırım” diye konuştu.

Verdiği yanıtı aynen aktarıyorum: 'Genel başkanlıksa Genel başkanlık. Fedakarlıksa fedakarlık. İhtiras değil her şartta kazanmaya özlem. Kaybeden takımda santrafor olacağıma şampiyon takımda her mevkiye talibim. Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık. Ben de varım. İnançla kararlılıkla buradayım. Çaresiz seçeneksiz umutsuz değiliz. Ama inatçı bir ihtiras sahibi de değilim. Üye delege ülke şartlar yürü derse yürürüm. Dur derse dururum. Aday mıyım, adayım, hazır mıyım hazırım. Hem sorumluluk almaya hem fedakarlık yapmaya hazırım.'”