CHP lideri Özel ve Demirtaş'tan Sırrı Süreyya Önder mesajları
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçen yıl hayatını kaybeden DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için anma mesajı yayınladı.
GAZETE PENCERE - CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için anma mesajı yayımladı.
CHP lideri Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sırrı Süreyya Önder’i aramızdan ayrılışının birinci yılında özlemle ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
“Hayatı boyunca, barıştan, kardeşlikten ve ortak bir gelecek umudundan vazgeçmedi” sözlerini sarf eden Özel, “Türkiye’nin birliği, kardeşliği ve demokrasisi için verdiği mücadeleye şahidiz. Barışa adanmış ömrünü ve mücadelesini unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFINI SONSUZLUK İŞARETİYLE PAYLAŞTI
HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise, yaptığı sosyal medya paylaşımında Sırrı Süreyya Önder’in fotoğrafını sonsuzluk işaretiyle paylaştı.

GEÇEN YIL HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınan Sırrı Süreyya Önder, 3 Mayıs 2025 tarihinde hayata gözlerini yummuştu. Önder'in, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanmıştı.
Kaynak:Haber Merkezi