CHP’den AK Parti’ye ‘Gereğini yaparız’ yanıtı

CHP’den AK Parti’ye ‘Gereğini yaparız’ yanıtı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın “Dolarla vekil olunuyor’ ithamı tüm CHP grubunu zan altında bırakır” sözlerine yanıt verdi.CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın “Dolarla vekil olunuyor’ ithamı tüm CHP grubunu zan altında bırakır” sözlerine yanıt verdi.

CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu’ya ait olduğu öne sürülen bir sosyal medya hesabından paylaşılan ses kayıtlarına ilişkin tartışma devam ediyor. AK Parti’li Turan paylaşımında TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u göreve çağırarak, CHP’ye de “ağır ithamdan kurtulma çağrısı yaptı. Turan, “Mafyanın 10 bin dolar iddiasını günlerce tekrarlayanların sessizliği ibretlik” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise Turan’ın tweetini alıntılayarak yanıt verdi. Özel, “Sn. Turan; o iddia mafyanın değil, Süleyman Soylu’nundu. Suçişleri Bakanı’nı “mafya” olarak görmenizi kayıtlara geçirmenizi çok yerinde bulduğumu ifade etmeliyim. Biz ne ses kayıtları duyduk, gıkınız çıkmadı…. Ama biz gerekeni yaparız sizin gibi değiliz, merak buyurmayın!” dedi.