Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'da: 31 Mart'ta 'Milli İrade Bayramı'nı ilan edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'da: 31 Mart'ta 'Milli İrade Bayramı'nı ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla mitinginde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:"Hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kökenden her kesimden...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kökenden her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık. Ege'nin Güneydoğu Anadolu'nun her karışına da yatırımları biz götürdük. Türkiye'nin bereketinin en yakın şahidi özellikle Muğla'dır. Şöyle bir çeyrek asır öncesi Muğla'sını gözlerinizin önüne getirin bir de şimdiki haline bakın. Aradaki farkı göreceksiniz.

Muğla şimdi dünyanın göz bebeği haline gelmiş bir şehre dönüşüyor. Buna rağmen Muğla hak ettiği yerde değildir. En büyük engel ise bu şehri 25 yıldır yöneten CHP yönetimidir. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. Muğla'nın diğer illerden geride kalmasının nedeni de budur.

Biliyorsunuz Muğla'da Aydın hocamızı aday gösterdik. Kendisi ülkemizin akademide, bürokraside, siyasette tecrübeli en saygın en çözüm odaklı isimleri arasında yer alan bir hocamızdır. Sadece bu tercih bile şehrimizi hak ettiği eserlere ve hizmetlere kavuşturma konusundaki kararlılığımızı ifadesidir.

İktidara geldiğimiz günden bu yana Muğla'ya 122 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 4 milyar lira tutarında kaynakla destek olduk. "