Erdoğan, Erbakan'dan sonra Yapıcıoğlu'yla da görüşecek

Erdoğan, Erbakan'dan sonra Yapıcıoğlu'yla da  görüşecek
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bugün görüşecek.Gazete Pencere Haber MerkeziCumhurbaşkanı ve AKP Gene Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hür Dava Partisi...

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bugün görüşecek.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AKP Gene Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bugün saat 15.00’te AKP Genel Merkezinde görüşecek.

31 Mart yerel seçimlerine 3,5 ay gibi bir süre kalırken ittifak görüşmeleri başladı. Bugün Erdoğan ve Yapıcıoğlu’nun gündeminde yerel seçimler olacağı tahmin edilirken görüşme bugün saat 15.00’te AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

14 Mayıs genel seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı'na dahil ettiği Hüda-Par, 4 milletvekili ile Meclis'e girmişti.

Erdoğan dün Erbakan’la görüşmüştü

Erdoğan dün, AKP Genel Merkezi'nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşmüştü. Görüşmenin ardından Erbakan yaptığı açıklamada, "Seçimle ilgili birtakım konular müzakere edildi ancak şu aşamada bu kadarıyla iktifa etmek daha uygun olur" dedi.