DEM Parti, İmralı'da ikinci görüşme için bugün başvuru yapacak: Heyete Ahmet Türk'ün de katılması bekleniyor

DEM Parti, İmralı'da ikinci görüşme için bugün başvuru yapacak: Heyete Ahmet Türk'ün de katılması bekleniyor
DEM Parti heyeti, Abdullah Öcalan ile İmralı’da ikinci kez görüşmek için bugün Bakanlığa başvuru yapacak. Heyete, Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder’in yanı sıra Ahmet Türk’ün de katılması bekleniyor.

Gazete Pencere- DEM Parti heyeti, PKK lideri Abdullah Öcalan ile İmralı'da ikinci kez görüşmek için bugün Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulunacak. DEM Parti'den yapılan yazılı açıklamada, heyetin ikinci görüşme için yapacağı başvuruya kısa süre içinde yanıt beklendiği ifade edildi.

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 28 Aralık'ta İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Abdullah Öcalan ile görüşmüştü.

İkinci İmalı ziyaretinde heyete, Ahmet Türk'ün de katılması bekleniyor.

DEM Parti heyeti, İmralı ziyaretinin ardından siyasi partileri ziyaret etmiş, görüşmelerde olumlu tablo çizmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar