DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması: Ortak karar

DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması: Ortak karar
DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Başak Demirtaş'ın İBB adaylığından çekilmesiyle ilgili, "Bu süreç içinde kurullarımız adaylarla görüştüğü gibi Başak Demirtaş'la da görüşmüş ve ortak bir karara ulaşılmıştır"Halkların...
DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Başak Demirtaş'ın İBB adaylığından çekilmesiyle ilgili, "Bu süreç içinde kurullarımız adaylarla görüştüğü gibi Başak Demirtaş'la da görüşmüş ve ortak bir karara ulaşılmıştır"

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Meclis’te düzenlediği basın toplantısı ile gündemdeki gelişmeleri değerlendiriyor.

Temelli, konuşmasında yapımı devam eden deprem konutlarına değindi. Temelli, hedeflenen 75 bin konuttan sadece 7 bininin bitirildiğini aktardı. 680 bin konuta ihtiyaç olduğunu vurgulayan Temelli, konut yapımında ayrımcılık yapıldığını kaydetti. Temelli, “Antep Belediyesi kimin? AKP’nin. Evlerin yüzde 36’sı burada yapılmış. Hatay Belediyesi kimin? Muhalefetin. Evlerin sadece yüzde 4’ü burada yapılmış” dedi.

Başak Demirtaş'ın adaylıktan çekilmesi

Temelli, "Başak Demirtaş'ın adaylık sürecindeki açıklamaları partimize güç katmıştır. Birlikte düşlüyoruz. Birlikte yol yürüyoruz. Bu süreç içinde kurullarımız adaylarla görüştüğü gibi Başak Demirtaş'la da görüşmüş ve ortak bir karara ulaşılmıştır" dedi.