DEM Parti'nin Esenyurt eşbaşkanları tutuklandı

DEM Parti'nin Esenyurt eşbaşkanları tutuklandı
Sabah saatlerinde gözaltına alınan DEM Parti Esenyurt İlçe Eşbaşkanları Bahar Karataş ve Fatih Ergün, tutuklandı.İstanbul’un Esenyurt ilçesinde sabah saatlerinde DEM Parti’nin ilçe binasına yapılan baskında Karataş ve Ergün...
Sabah saatlerinde gözaltına alınan DEM Parti Esenyurt İlçe Eşbaşkanları Bahar Karataş ve Fatih Ergün, tutuklandı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde sabah saatlerinde DEM Parti’nin ilçe binasına yapılan baskında Karataş ve Ergün gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan ilçe eşbaşkanlarının tutuklanarak, cezaevine götürüldüğü bildirildi.

31 Mart yerel seçimleri için CHP ve DEM Parti arasında bir süredir yürütülen ‘kent uzlaşısı’ kapsamındaki görüşmeler sonucunda İstanbul’un Esenyurt ilçesinde aday gösterilen Ali Gökmen‘in adaylığı geri çekilirken, yerine Prof. Dr. Ahmet Özer aday gösterilmişti.

"Sizden gram korkumuz yok!"

DEM Parti İstanbul İl Yönetimi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Sabah saatlerinde gözaltına alınan Esenyurt İlçe Eşbaşkanlarımız Bahar Karataş ve Fatih Ergün iktidarın talimatıyla tutuklandı. Partimizi gözaltı ve tutuklamalarla sindirmeye çalışanlar iyi bilsin ki sizden gram korkumuz yok!" denildi.