DEM Parti’nin seçim bürosu önündeki bayraklar söküldü

DEM Parti’nin seçim bürosu önündeki bayraklar söküldü
DEM Parti’nin Konya,22daki seçim bürosu önünde asılı olan bayraklar kimliği belirsiz kişiler tarafından söküldü.Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Konya'nın Kulu ilçesindeki seçim bürosu önünde asılı bayraklar,...
DEM Parti’nin Konya,22daki seçim bürosu önünde asılı olan bayraklar kimliği belirsiz kişiler tarafından söküldü.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Konya'nın Kulu ilçesindeki seçim bürosu önünde asılı bayraklar, kimliği belirsiz iki kişi tarafından söküldü. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, gece saat 00:10’da yüzleri kapalı iki kişi, seçim bürosu önüne gelerek, bayrakları söktü. Bayrakları söken kişiler, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

DEM Parti Kulu İlçe Örgütü şikâyette bulundu. DEM Parti Kulu İlçe Örgütü, konuya dair şu açıklamayı yaptı: “Dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından sökülen bayraklarımız ile ilgili şikâyet sürecini başlattık. Daha sonra bayraklarımızı yeniden yerine astık. Kulu’da azınlık bir kesimin yaptığı saldırıyı kınıyor, bunu tabi ki Kulu halkına mal etmiyoruz.  DEM Parti Kulu ile, Kulu DEM Parti ile büyüyecek. 31 Mart’a kadar, tüm halkımızı partimizi ve adaylarımızı sahiplenmeye çağırıyoruz. Birlikte başaracağız.” (MA)