İlk önce Metris'e girişi yapılmıştı: Deniz Göktaş, 'yüksek güvenlikli' Çorlu F Tipi Cezaevi’ne götürüldü
Hakkında tutuklama kararı verilen , komedyen Deniz Göktaş'ın Tekirdağ, Çorlu ilçesindeki Kartepe F Tipi Cezaevi’ne götürüldü.
GAZETE PENCERE - Stand-up gösterisi ülke gündemine oturan ve hakkında soruşturma başlatılan komedyen Deniz Göktaş, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ile "Cumhurbaşkanı'na hareket" iddiasıyla tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre Göktaş tutuklama kararının ardından Metris Cezaevi'ne giriş yaptı. Ancak hemen sonrasında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki yüksek güvenlikli Kartepe F Tipi Cezaevi’ne götürüldü.
Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne ters kelepçeli olarak götürülen ve ifade verdikten sonra geceyi nezarethanede geçiren Göktaş, sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmişti.
Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Deniz Göktaş hakkında tutuklama kararı verildi.
TUTUKLAMA KARARINA ALKIŞ VE SLOGANLARLA TEPKİ
Deniz Göktaş hakkında çıkan tutuklama kararı sonrası adliyede "Faşizme karşı omuz omuza", "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz" ve "Deniz Göktaş yalnız değildir" sloganları atılıyor.
Kaynak:Haber Merkezi