Depremzede çocuklar için düzenlenen Konteyner Ligi başladı

Depremzede çocuklar için düzenlenen Konteyner Ligi başladı
İskenderun ilçesinde Konteyner Ligi başladı. İskenderun Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bu etkinlik, İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki Üsküdar Konteyner Yerleşkesi'ndeki halı sahada gerçekleşti. Maçlara İskenderun Kaymakamı,...
İskenderun ilçesinde Konteyner Ligi başladı. İskenderun Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bu etkinlik, İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki Üsküdar Konteyner Yerleşkesi'ndeki halı sahada gerçekleşti. Maçlara İskenderun Kaymakamı, İskenderun Belediye Başkanı, Koordinatör Kaymakam gibi yetkililer ile çocukların aileleri de ilgi gösterdi.

İskenderun ilçesinde yaşanan depremden etkilenen çocuklar için düzenlenen Konteyner Ligi başladı.

İskenderun Kaymakamlığı tarafından Türkiye'de bir ilçede ilk kez gerçekleştirilen bu etkinlik, İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki Üsküdar Konteyner Yerleşkesi'ndeki halı sahada gerçekleştirildi.

Maçlar, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Koordinatör Kaymakam Miyase Demirkoparan, Ceyhun Denli ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş gibi yetkililer ile depremzede çocukların aileleri tarafından ilgiyle izlendi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, sporun eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, ligin ortaokul ve lise öğrencilerine depremzedelerin geleceğine katkı sağlamayı amaçladığını vurguladı.

Amacın, çocukların kişisel ve ruhsal yönden sağlıklı yetişmelerine destek olmak olduğunu ifade eden Demiryürek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak depremzedelerin yanlarında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.