Dilber'in yeni dansı sosyal medyada gündem oldu: 'Nefesimiz kesildi', 'olay kadın'

Dilber'in yeni dansı sosyal medyada gündem oldu: 'Nefesimiz kesildi', 'olay kadın'
İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün yeni dansı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ilk bölümüyle reyting rekoru kıran İnci Taneleri dizisinin ikinci yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Her...
İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün yeni dansı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ilk bölümüyle reyting rekoru kıran İnci Taneleri dizisinin ikinci yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Her sahnesi çok beğenilen dizide Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber'in yeni dansı yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu defa 'Ben Yola Gelmem' şarkısıyla dans eden Ergüçlü'nün performansına; 'Nefesimiz kesildi', 'Harikasın yine', 'Dilberim de Dilberim', 'Olay kadın' gibi yorumlar yapıldı.

Pavyon dansıyla gündemde olan Ergüçlü'nün dansı sosyal medyayı ikiye böldü. Diziye tepkiler de gecikmedi. Sevda Türküsev gibi isimler "Pavyonlar kapatılsın" diyerek başka bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Ünlü oyuncudan eleştirilere ise yanıt gecikmedi. Ergüçlü "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" notuyla diziden karelerini peş peşe paylaştı.