Donsam da fark etmez

Donsam da fark etmez
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla elektrik zammı geri alınıncaya kadar faturalarını ödememe kararının sebebini, “Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla elektrik zammı geri alınıncaya kadar faturalarını ödememe kararının sebebini, “Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. Bunun acısını benim geniş kitlelere duyurmam lazım, o yüzden ödemeyeceğim dedim” diyerek açıkladı. Kılıçdaroğlu, “Hemen dediler ki ‘Kılıçdaroğlu faturayı ödemezse elektriğini kesin donsun.’ Siz beni donmakla mı korkutuyorsunuz? Sizin feriştahınız gelse ben donmam! Mücadele ederim” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 81 il teşkilatına çağrı yaparak kendisine birer kandil gönderme talimatı için teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Onları partinin müzesine koyacağım, elektrik zamlarını savunan Bahçeli’nin bana gönderdiği kandiller diye onları orada göstereceğim” ifadelerini kullandı.

CHP lideri, 6 muhalefet parti liderinin bir araya geldiği toplantıya ilişkin de konuştu. Görüşmeyi, “Türk siyaset tarihinde önemli bir başarı” olarak değerlendiren Kılıçdaroğlu, iktidarı, “Türkiye’yi dilenci konumuna getirdiler. Türkiye’nin onurunu zedelediler. Para dileniyorlar sağda solda” diyerek eleştirdi. CHP lideri, “6 partinin genel başkanı bu tabloyu düzeltmeye kararlı. Biz bu kararlılıkla bir araya geldik” dedi.