Eda Erdem: Deplasmanda olsak bile her yer sarı lacivertti

Eda Erdem: Deplasmanda olsak bile her yer sarı lacivertti
THY'yi 3-0 yenerek final biletine bir adım daha yaklaşan Fenerbahçe'de, Eda Erdem ve Aslı Kalaç maça ilişkin Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.Sultanlar Ligi play-off etabı yarı final maçının ilk ayağında Türk Hava Yolları'nı...
THY'yi 3-0 yenerek final biletine bir adım daha yaklaşan Fenerbahçe'de, Eda Erdem ve Aslı Kalaç maça ilişkin Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sultanlar Ligi play-off etabı yarı final maçının ilk ayağında Türk Hava Yolları'nı 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Kaptan Eda Erdem ve Aslı Kalaç, Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

"THY'nin ev sahipliğinde olsa bile her yer sarı lacivertti"

Eda Erdem, maça ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

“Play-off ilk ayağına iyi başladık. İyi servis attık. Çok iyi blok-defans kurduk. Oyunun genel anlamda üstünlüğü bizdeydi. Zaten Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra takım olarak özgüvenimizi de topladık. Şampiyonlar Ligi’nden sonra biraz yıkılmıştık ama kalan iki hedefimize odaklanmıştık. Sonuncusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ayın 4’ünde kendi evimizde 2’de 2 yapıp finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Keyifler yerinde. Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum. Takımla idman yaptıkça ritmimi bulacağıma inanıyorum. Her şey iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder ve Kulübümüze şampiyonluğu getiririz. Gelen herkese de çok teşekkür ederiz. Türk Hava Yolları’nın ev sahipliğinde olsa bile her yer sarı lacivertti. 7. adam zaten hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. İyi ki varlar.”

Aslı Kalaç ise, “İlk maçı kazandık. İkinci maçın da hu şekilde geçmesini umuyoruz çünkü onun için çalışıyoruz. Finale doğru adım adım ilerliyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.