Erdal Beşikçioğlu: Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız

Erdal Beşikçioğlu: Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız
Cumhuriyet Halk Partisi'nden Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen Erdal Beşikçioğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Behzat Ç. rolüyle hafızalara kazınan tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, basın mensuplarının...
Cumhuriyet Halk Partisi'nden Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen Erdal Beşikçioğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Behzat Ç. rolüyle hafızalara kazınan tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mansur Yavaş'ın, Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'nin Etimesgut adayı yapılmasına tepki gösterdiği iddialarına yönelik cevap veren Beşikçioğlu, "Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde, çok değerli bir isim" dedi.

Beşikçioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Mansur bey ile biz hep görüştük.  Dizi, filmlerimiz olduğu zaman gidip ne yapacağımızı kendilerine anlattık. Arzu ettiğimiz Ankara'daki sanat etkinliklerinin nasıl olması gerektiğini hep etüt ettik. Yani özellikle pandemide Mansur Başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz.

Biz de orada elimizden geldiğince onun yanında güçlü gözükmeye çalıştık.

Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde o yüzden çok değerli bir isim.

"Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız"

Onun için de aynı şekilde düşünüldüğümü düşünüyorum.

Televizyonda seyrettiğim durumları ben yaşamadım açıkçası. 'Vay dedim siyaset de enteresanmış yani' dedim. ilk defa o zaman karşılaştık siyasetin ne olduğuyla ama Mansur Başkanımla benim asla bir sıkıntım olmaz. Mansur Başkanın da benimle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de 'Angaralıyız' iki Angaralı bu Angara'ya çok şey yaparız.

Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız."