Erdoğan 9 günde fikir değiştirdi: Bizde "Oy yoksa hizmet de yok” diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz

Erdoğan 9 günde fikir değiştirdi: Bizde "Oy yoksa hizmet de yok” diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta Hatay'da "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse o şehre herhangi bir şey gelmez” dedikten sonra fikir değiştirdi. Bugün Tekirdağ'da partililere yaptığı konuşmada "Bizde...
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta Hatay'da "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse o şehre herhangi bir şey gelmez” dedikten sonra fikir değiştirdi. Bugün Tekirdağ'da partililere yaptığı konuşmada "Bizde 'Oy yoksa hizmet de yok' diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ Mitingi'nde yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Geçen günlerde Hatay'daki konuşmasında “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse o şehre herhangi bir şey gelmez” diyen Erdoğan Zonguldak'taki konuşmasında ise çark etti.

“Cumhurbaşkanı'nın eli üzerinde olduğu sürece Zonguldak çok daha iyi yerlere gelecek” diyen Erdoğan, bugün yaptığı açıklamasında "Bizde sırf kendisine oy vermedi diye depremzedeleri kapı dışarı atmak yok. Bizde CHP gibi milletimizi tehdit etmek olmaz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Biz de 'oy vermedi' diye depremzedeleri kapı dışarı atmak yok"

"3 Kasım 2002’den beri şehrimizi hiçbir zaman ihmal etmedik.

Önümüzde 50 gün var. Bu 50 günü çok iyi değerlendirmemiz gerek. Çok daha fazla Tekirdağlı kardeşimizin gönlüne girmenin yollarını arayacağız. Milletimize karşı asla saygısızlık etmeyeceğiz. Biz ayıran ve ayrıştıran bir anlayışla değil birleştiren bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Bize oy versin vermesin sandığa giden her bir vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçmen başımızın tacıdır. Bizde CHP'nin dediği gibi tıpış tıpış gidip oyunuzu vereceksiniz diyen kibirli bir dil olamaz. Bizde oy tercihleri nedeniyle vatandaşımızı aşağılama olmaz. Bizde sırf kendisine oy vermedi diye depremzedeleri kapı dışarı atmak yok. Bizde CHP gibi milletimizi tehdit etmek olmaz.

"Faturayı Bay Kemal'e kestiler"

Millete parmak sallamadan önce aynanın karşısına geçip acaba biz nerede hata yapıyoruz diye kendilerine sormadılar. Tüm faturayı bay Kemal'e kestiler. Muhalefetin mazisine baktığınızda bunun gibi sayısız skandalla karşılaşırsınız. CHP'nin tarihi milletin değerleriyle