Erdoğan: Kaset numaralarının arkasında Pensilvanya var

Erdoğan: Kaset numaralarının arkasında Pensilvanya var
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik mitinglerine İstanbul Bahçelievler'de devam etti. Cumhurbaşkanı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik mitinglerine İstanbul Bahçelievler'de devam etti. Cumhurbaşkanı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili konuştu, "Kaset numarasının arkasından Pensilvanya var" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Faşizm düzeni kurdular. Kasetler tehditler şantajlar hakaretler havada uçuşuyor. Adaylıktan çekildi sonra tekrar geri geldi. Muharrem beye gel diye çağrı yapıyorlar Muharrem bey elinin tersiyle itti. Kalkıp maalesef çok sulu şakalar yapar gibi masaya çağırıyorlar. Muharrem bey de gerekil cevabı kendilerine verdi.

Bu yarışta kendisiyle ilgili ne kaset ne de başka iddia gündeme gelmedi. Ne zaman ki Kılıçdaroğlu'na rakip oldu, bunların hepsi yaşandı. Bu numaraların arkasında Pensilvanya var, FETÖ var. Bu oyunu şimdi de Muharrem Bey'e oynadılar."