Erdoğan'dan muhalefete: Son günlerde yaptıkları skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri nefreti ortaya koyuyorlar

Erdoğan'dan muhalefete: Son günlerde yaptıkları skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri nefreti ortaya koyuyorlar
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, "Son günlerde yaptıkları skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri kin ve nefreti ortaya koyuyorlar. Biri geliyor ABD şirketine peşkeş...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, "Son günlerde yaptıkları skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri kin ve nefreti ortaya koyuyorlar. Biri geliyor ABD şirketine peşkeş çekmekten bahsediyor. Ne yapsalar ne etseler boş. Koalisyon masası arttı; önce altılı dediler, sonra yedili, sonra dokuzlu oldu. Geçmişte bu koalisyonları çok gördük" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda TEKNOFEST'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Türkiye'de geri kalmışlığın prangalarını biz parçaladık. Gençlerimize ben de yapabilirim özgüvenini biz kazandırdık. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı da sizler inşa edeceksiniz. Gençler unutmayın, biz artık sizin zamanınızın misafiri durumundayız. Tam bağımsızlık hayalini gerçeğe sizler dönüştüreceksiniz.

Son aylarda yaşadığımız gelişmeleri sizler gördünüz. Kızılelma havalandı, Togg satışa sunuldu. Akıncı burada, TCG Anadolu gemimiz Deniz Kuvvetleri'ne teslim edildi. Son haftayı İzmir'de geçirecek, çok anlamlıdır, ne demek istediğimi anlıyorsunuz. 100 bine yakın vatandaşımız ziyaret etti. Karadeniz doğal gazını hazmedemeyenler var. Kimlerin hazmedemediğini anlıyorsunuz. Biraz çalışın da sizlerin de olsun ya. İMECE uydumuz Uzaya gönderildi. Hürjet ve ATAK2 uçtu. TEKNOFEST işte tüm bunların sembolüdür. Bu birilerini rahatsız etmeye başladı, gümbür gümbür gelen TEKNOFEST gençliği kabusu oldu.

Son günlerde yaptıkları skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri kin ve nefreti ortaya koyuyorlar. Biri geliyor ABD şirketine peşkeş çekmekten bahsediyor. Ne yapsalar ne etseler boş. Koalisyon masası arttı; önce altılı dediler, sonra yedili, sonra dokuzlu oldu. Geçmişte bu koalisyonları çok gördük. Kılıçdaroğlu teknoloji sistemlerimizin sergilendiği bu havalimanımızı ABD'li bir şirkete vermeyi taahhüt etti. Yerli ve milli şirketler varken Amerikan şirketlerinin reklam ajanslığını yapmak mandacılıktır. Bay bay Kemal senin o görüştüğün kişiler bizimle görüştü. Yatırım arzularını söylediler, buyrun gelin dedim, kapımız açık dedim. O gün bugün görmedik. Türkiye'de yatırım yapmak yürek ister yürek. Bir de güvenilir iktidarın olduğunu görmek gerekir. 1 asır önce İstiklal Harbimize karşı çıkanlardan hiçbir farkı yok. Gazi'nin partisi İngiliz ve Amerikan Muhipleri Cemiyeti'ne dönüşmüştür. Anlaşılan Bay Bay Kemal'i Amerika seyahatinde yine kandırmışlar. En azından Boğaz köprüsünü kendisine satmaya kalkmamışlar. Önüne konanı okumaktan, kulağına fısıldananı söylemekten başka bir şey bilmeyen birini bu kadar konuşmaya gerek yok.

"CHP'YE OY VERECEKLERE SABIR DİLİYORUM"

CHP'ye oy vereceklere Allah'tan sabır diliyorum. En büyük sabrı da siz gençlerimize diliyorum. İnşallah 14 Mayıs'ta tüm bu utanç sahnelerine son vermeye hazır mısınız? Seçimlerin ardından tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılı'nın inşasına ayırmaya hazır mısınız? Büyük ve güçlü Türkiye mirasını sizlere emanet edeceğiz. Biz 21 yıldır bu ülkede sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Biz müjde açıkladıkça birileri bozuluyor adeta karalar bağlıyor. Şimdi de çıkmış Giresun'daki kardeşlerime, fındığın kilosunu 4 dolar artıracağım diyor. Hayatın yalan ya. Siz neyi söz verdiniz de yaptınız? İstanbul'da su fiyatlarını, otobüs fiyatlarını düşüreceklerdi. Ne oldu? Ankara öyle, İzmir öyle..."