Tekel bayi cinayetinde 3 milyon lira 'kan parası' iddiası

Tekel bayi cinayetinde 3 milyon lira 'kan parası' iddiası
Türkiye'de büyük infiale yol açan Esenyurt'ta bir tekel bayi saldırısına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. TV100'den Rojda Altıntaş'ın haberine göre Batuhan Bayındır'ın ailesi 3 milyon lira karşılığında şikayetten vazgeçti.Esenyurt'ta...

Türkiye'de büyük infiale yol açan Esenyurt'ta bir tekel bayi saldırısına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. TV100'den Rojda Altıntaş'ın haberine göre Batuhan Bayındır'ın ailesi 3 milyon lira karşılığında şikayetten vazgeçti.

Esenyurt'ta bir tekel bayisinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ailesinin 3 milyon lira karşılığında şikayetten vaz geçtiği iddia edildi.

TV100'den Rojda Altıntaş'ın haberine göre Batuhan Bayındır'ın ailesi şikayetini geri çekti.

Aynı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in avukatının iddiasına göre Bayındır ailesi 3 milyon lira aile yakınlarına verilmiş.

Avukat "3 milyon liranın üzerine iki ev, bir kamyonet ve bir arabada olduğu belirtiliyor" dedi.

Erzen ailesinin avukatı kan parasının Erzen ailesine de teklif edildiği söyledi.

Ne olmuştu?

İstanbul Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan tekel bayisinde 28 Temmuz'da meydana gelen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralanmıştı.