Esenyurt'tan "Teksas" görüntüleri gelmeye devam ediyor: Pompalı tüfekle bir iş yerine güpegündüz ateş açtı!

Esenyurt'tan "Teksas" görüntüleri gelmeye devam ediyor: Pompalı tüfekle bir iş yerine güpegündüz ateş açtı!
İstanbul'un Esenyurt ilçesi yine akıl almaz bir olayla gündeme geldi. M.B.T. isimli şahıs, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan T.B.'nin eski iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı. Güpegündüz iş yerini...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi yine akıl almaz bir olayla gündeme geldi. M.B.T. isimli şahıs, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan T.B.'nin eski iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı. Güpegündüz iş yerini tarayan M.B.T., olay yerinden elini kolunu sallayarak ayrıldı.

Olay bugün saat 15.00 sıralarında Esenyurt'un Koza Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kuaför salonuna silahla ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekipler yaptıkları çalışmalarda, şüphelinin M.B.T. olduğunu belirledi. İncelemelerini derinleştiren polis, M.B.T.'nin, iş yerinin eski sahibi T.B. ve işyeri çalışanı M.A.G. ile aralarında husumet olduğunu, şüphelinin silahlı saldırıyı bu yüzden gerçekleştirdiğini belirledi. M.B.T., ekiplerce gözaltına alındı.

Geçtiğimiz haftalarda yine Esenyurt'ta bir tekel bayiinde iki kişinin ölümüyle sonuçlanan bir silahlı kavga yaşanmış, olay ülke gündeminde büyük ses getirmişti. Bu olayın ardından güvenlik güçleri Esenyurt'ta düzenli çalışmalar başlatmış, farklı suçlardaki pek çok kişi gözaltına alınmıştı.

(DHA)