Eskişehir'de fabrikada patlama ve yangın: Çalışanlar tahliye edildi

Eskişehir Esentepe Mahallesi’ndeki bir fabrikada patlama sonrası yangın çıktı. Çalışanların tahliye edildiği yangına AFAD ve itfaiyenin yanı sıra 1. Ana Jet Üssü ekipleri de müdahale ediyor.

Eskişehir'de fabrikada patlama ve yangın: Çalışanlar tahliye edildi

GAZETE PENCERE - Esentepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangına çok sayıda ekibin müdahalesi sürüyor.

Bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra AFAD, ESGAZ ve sağlık ekipleri de yönlendirildi.

Çalışmalara Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 1. Ana Jet Üssü Komutanlığı’ndan 2 ekip söndürme çalışmalarına destek veriyor.

FABRİKA ÇALIŞANLARI TAHLİYE EDİLDİ

Yangın sebebi ile fabrika çalışanları tahliye edildi. Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz da yangın bölgesine gelerek söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yangınla ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmazken, alevlerin bir enerji kaynağında meydana gelen patlama ve çevreye yayılan yanıcı maddelerin tutuşmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar