Fatih Altaylı: FETÖ'cülüğünü devam ettirdiği anlaşılan Erzurum Belediye Başkanı sınıfta kaldı

Fatih Altaylı: FETÖ'cülüğünü devam ettirdiği anlaşılan Erzurum Belediye Başkanı sınıfta kaldı
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, dün İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da taşlı saldırı yapılmasını bugünkü köşesinde değerlendirdi. Altaylı, Erzurum halkının "tahrik" sınavında başarıyla geçtiğini...

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, dün İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da taşlı saldırı yapılmasını bugünkü köşesinde değerlendirdi. Altaylı, Erzurum halkının "tahrik" sınavında başarıyla geçtiğini ifade ederek, Erzurum Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı'na yönelik ise "sınıfta kaldılar" dedi.

Altaylı yazısında "İki kişi sınıfta kaldı. Bunlardan biri 17-25 Aralık sonrasında da FETÖ’cülüğünü sürdürdüğü dün ortaya çıkan videolarla hepimiz tarafından anlaşılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Seymen.

Başkan Seymen yaşananlardan üzüntü duymak bir yana, nerede ise keyif almış bir şekilde olayın sorumlusu olarak CHP’lileri göstermeye çalıştı.

Hastanelik olan, kafası gözü atılan taşlardan yaralanan insanları bir daha hedef haline getirdi.

Eski başbakanlardan birinin oğlu ile çekilmiş fotoğrafı ile ünlenmiş olan Erzurum Valisi ise saldırganlarla ilgili hiçbir işlem yapılmamış olmasını savunarak “Gerekirse gözaltı işlemleri olacaktır” diyerek konuyu önemsizleştirmeye çabaladı.

Acaba böyle bir saldırı iktidar partisinin bir mitinginde olsaydı, Vali Bey yine aynı tepkiyi mi gösterirdi?" diye yazdı.

Fatih Altaylı'nın bahsettiği videoda Ekmen, "Ben cemaatten farklı bir şey düşünmüyorum" ifadelerini kullanıyor.

Yazının tamamı için tıklayın

TIKLAYIN- Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, saldırı için “Taşı atan kendileri” dedi

TIKLAYIN- Erzurum’da İmamoğlu’nun mitingine taşlı saldırı!