Fenerbahçe ideal 11'ine geri dönüyor!

Fenerbahçe ideal 11'ine geri dönüyor!
Dün Türkiye Kupası'nda Ankaragücü deplasmanına büyük bir rotasyonla giden ve 3-0'lık mağlubiyet alan Fenerbahçe, Süper Lig'de ideal 11'ine dönmeye hazırlanıyor.Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Ankaragücü deplasmanına...
Dün Türkiye Kupası'nda Ankaragücü deplasmanına büyük bir rotasyonla giden ve 3-0'lık mağlubiyet alan Fenerbahçe, Süper Lig'de ideal 11'ine dönmeye hazırlanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Ankaragücü deplasmanına büyük bir rotasyona giden İsmail Kartal, Süper Lig'de yeniden ideal 11'ine dönmeye hazırlanıyor.

Cumartesi günü deplasmanda Hatayspor ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın gözü Fred ve Becao'da.

Hem Frede hem Becao ilk 11'de denenecek

Her iki futbolcu da sakatlıklarını atlatırken, deneyimli teknik adam hem Fred hem de Becao'yu ilk 11'de değerlendirmek istiyor.

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre Fred'in durumu yakından takip edilirken, Brezilyalı futbolcuyla ilgili son karar maç öncesi sağlık ekibi tarafından verilecek.

Fred gibi sakatlığını atlatan ve ligdeki Kasımpaşa ile kupadaki Ankaragücü maçında kadroya alınan Becao da şans bulması beklenen bir diğer isim.

Djiku'nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceği maçta teknik direktör İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü'nün yanında Becao'yu değerlendirmek istiyor.

Buna karşın haber detayında stoper bölgesi için Jayden Oosterwolde'nin bir adım önde olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan ve 2 hafta sonra sahalara dönmesi beklenen İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Hatayspor'a karşı da forma giyemeyecek.