Gazeteciler ‘adli kontrol’ ile serbest

BirGün Gazetesi’nin internet portalı birgun.net’in yöneticileri Uğur Koç ve Berkant Gültekin ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yaşar Gökdemir gözaltına alınmıştı. Gazeteciler “adli kontrol” şartı ile serbest bırakıldı.

Gazeteciler ‘adli kontrol’ ile serbest

Gazete Pencere- BirGün Gazetesi’nin internet portalı birgun.net’in Yayın Koordinatörleri Uğur Koç ve Berkant Gültekin ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yaşar Gökdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yapılan ziyareti haberleştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Gazeteciler savcılıktaki ifadelerinin ardından “adli kontrol” şartı ile serbest bırakıldı.

Sabah Gazetesi’nin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i makamında ziyaret ettiğine dair haberini aktaran BirGün yöneticileri, “Terörle Mücadelede Görev Almış Kişileri Hedef Gösterme” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar