Gökhan Zan 'adaylık' sorusuna yanıt verdi: Halk için gövdemi ortaya koyarım

Gökhan Zan 'adaylık' sorusuna yanıt verdi: Halk için gövdemi ortaya koyarım
Kahramanmaraş merkezli depremlerde en fazla can kayıplarının yaşandığı Hatay'da depremin ilk günlerinden bu yana verdiği mücadeleyle bilinen eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay'dan büyükşehir belediye başkanlığı adaylığına...
Kahramanmaraş merkezli depremlerde en fazla can kayıplarının yaşandığı Hatay'da depremin ilk günlerinden bu yana verdiği mücadeleyle bilinen eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay'dan büyükşehir belediye başkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, ihmale bağlı binlerce ölümün gerçekleştiği depremin ardından depremzedelerin sesi olarak verdiği mücadeleyle dikkat çekmişti.

Gökhan Zan, son günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili olarak adının geçmesi üzerine 12punto'nun sorularını yanıtladı.

"Halk için gövdemi ortaya koyarım"

CHP'nin mevcut belediye başkan adayı Lütfü Savaş'a dair kişisel fikri ve söyleminin kesinlikle olmayacağını belirten Zan, "CHP’den teklif gelmesi halinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmak ister misiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Eğer halk isterse, doğru kişi olduğuma inanılıyorsa şeref ve onur duyarım. Halk için gövdemi koyarım. Ne yapacaksam halk için yaparım, partiler için değil" dedi .