Güngören'de kahvehaneye silahlı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı

Güngören'de kahvehaneye silahlı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı
İstanbul Güngören'de bir kahvehaneye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Açılan ateşe içeriden de karşılık verilmesiyle çatışma başladı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerden...

İstanbul Güngören'de bir kahvehaneye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Açılan ateşe içeriden de karşılık verilmesiyle çatışma başladı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Hayatını kaybedenlerden 59 yaşındaki Servet Aytaş'ın yoldan geçerken çatışmanın ortasında kalarak vurulduğu öğrenildi. 

Olay, 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre kahvehaneye gelen bir grup silahlarla rastgele ateş etmeye başladı. Kahvehanede bulunanların da karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan çatışmada yoldan geçen 59 yaşındaki Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastanelere sevk edildi. 

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından bir kişi gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması devam ediyor.(DHA)