Haluk Levent söz vermişti: Depremde tüm ailesini kaybeden Nehir'i mezuniyetinde yalnız bırakmadı!

Haluk Levent söz vermişti: Depremde tüm ailesini kaybeden Nehir'i mezuniyetinde yalnız bırakmadı!
6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Nehir Karakuş bugün mezun oldu. AHBAP Başkanı Haluk Levent, Nehir'i bu önemli gününde yalnız bırakmadı.23 yaşındaki Nehir...

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Nehir Karakuş bugün mezun oldu. AHBAP Başkanı Haluk Levent, Nehir'i bu önemli gününde yalnız bırakmadı.

23 yaşındaki Nehir Karakuş'un ailesi, depreme Adıyaman'daki evlerinde yakalandı. 15 kişin yaşadığı apartmanda kurtulan olmadı. Nehir’in annesi Fatma Karakuş, babası Mehmet Karakuş ve ablası Sena Karakuş da hayatını kaybedenler arasındaydı.

Nehir Karakuş bugün İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Nehir'e ünlü rock yıldızı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent eşlik etti.


Levent, Nehir Karakuş ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı ve "Deprem tüm ailesini, yakınlarını almıştı elinden. Hepimizi ağlatmıştı hikayesi. Kep töreni için Haluk abisi söz verdi. Ve az önce mezun oldu" notunu düştü.