Hastaneye yatan Filiz Akın'dan, sağlık durumuna ilişkin açıklama

Hastaneye yatan Filiz Akın'dan, sağlık durumuna ilişkin açıklama
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Filiz Akın, hastaneye yatmasına neden olan sağlık problemiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası olarak anılan isimlerden usta oyuncu Filiz Akın,...
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Filiz Akın, hastaneye yatmasına neden olan sağlık problemiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası olarak anılan isimlerden usta oyuncu Filiz Akın, güncel sağlık durumunu sosyal medyadan açıkladı.

Akın, ınstagramdan evinin balkonunda çekilmiş bir fotoğrafı "Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. Olsun, İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz" notuyla paylaştı.

"İyiye gidiyor"

10 Kasım'da şiddetli öksürük, yüksek ateş gibi şikayetlerle hastaneye yatan oyuncu, tedavisine evde devam edileceğini paylaştığı bir açıklama yapmıştı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bilgi veren Akın şöyle yazmıştı:

"10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler, Öyle de oldu…. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz."