Hüseyin Baş'tan Kılıçdaroğlu'na: Fermuar liste fikrimizi çok beğendiyseniz 40 yaş altı aday fikrimizi de hayata geçirin

Hüseyin Baş'tan Kılıçdaroğlu'na: Fermuar liste fikrimizi çok beğendiyseniz 40 yaş altı aday fikrimizi de hayata geçirin
Gazete Pencere Haber MerkeziBağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, partide cinsiyet eşitliğini sağlamak için "fermuar" sistemini getireceğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, partide cinsiyet eşitliğini sağlamak için "fermuar" sistemini getireceğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hem fermuar sistemini kendilerinin daha önce uyguladığını hatırlattı hem de yeni bir çağrıda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup konuşmasında, “Kadın-erkek eşitliğinde CHP olarak bir devrim yapacağız. Kurultay’a götüreceğim, kadın-erkek eşitliğini sağlayacağım. Fermuar sistemi gelecek. Kadın kardeşlerimden destek istiyorum. Siyasete geliyoruz kadınlar en arkada bir yerde duruyor. Seslerini çıkaramıyorlar. Bunu bitireceğim. Bir kadın devrimini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

"Hiç bir beklentimiz yok"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına sosyal medyada karşılık veren Hüseyin Baş, "Fermuar liste fikrimizi çok beğendiyseniz %80’i 40 yaş altı genç aday fikrimizi de beğeneceğinizi düşünüyorum. Varsa samimiyetiniz hayata geçirmenizi bekleriz. Kendi adımıza da hiç bir beklentimiz yoktur!" dedi.

TIKLAYIN | Kılıçdaroğlu: Kadın-erkek eşitliğini sağlayacak fermuar sistemini kurultaya götüreceğim