İddia: AKP'nin kaybettiği Osmangazi'de belediye evrakları çöp arabasına atılırken görüntülendi

İddia: AKP'nin kaybettiği Osmangazi'de belediye evrakları çöp arabasına atılırken görüntülendi
AKP’nin kaybettiği belediyelerde bazı evrakların belediye binalarından çıkarılmaya çalışıldığı iddia edilirken, bu yerlerden biri de Osmangazi oldu. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Osmangazi Belediyesi'ndeki bazı...
AKP’nin kaybettiği belediyelerde bazı evrakların belediye binalarından çıkarılmaya çalışıldığı iddia edilirken, bu yerlerden biri de Osmangazi oldu. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Osmangazi Belediyesi'ndeki bazı evrakların çöp arabasına atıldığı iddia edildi.

Bursa Osmangazi’de seçim yarışını CHP’li Erkan Aydın’ın AKP’li Mustafa Dündar’a karşı ipi göğüslemesinin ardından Osmangazi Belediyesi’nde bazı evrakların çöpe atıldığı görüntülendi.

Bursa Muhalif'te yer alan habere göre, bu sabah saatlerinde Osmangazi Belediyesi’ne ait ‘Başkanlık’ yazılı bir binaya çöp aracının yanaştırıldığı, binadan çıkarılan evrakların da iki personel tarafından çöpe atıldığı kameraya yansıdı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan CHP'li Mustafa Bozbey de dün, Bursa Büyükşehir Belediye binasının önüne tırların yanaştığına ilişkin duyum aldığını ifade ederek "Ben buradan emniyet mensuplarına duyuruyorum. Herhangi bir evrak kaçakçılığına, evrakla alakalı problemlere el koymalılar. Oradaki evraklar kamu malıdır. Bu konuya hemen Sayın Valimizin el atması gerekmektedir. Sayımlar hala devam ediyor" demişti.