İddia: Akşener, 'Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim?' demiş

İddia: Akşener, 'Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim?' demiş
Yazar Ayşenur Arslan, Akşener'in “Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim? Siyasi çizgim buna izin verir mi! Asla!” dediğini iddia etti.halktv.com yazarı Ayşenur Arslan bugün yazmış olduğu bir yazıda Akşener'in,...
Yazar Ayşenur Arslan, Akşener'in “Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim? Siyasi çizgim buna izin verir mi! Asla!” dediğini iddia etti.

halktv.com yazarı Ayşenur Arslan bugün yazmış olduğu bir yazıda Akşener'in, "Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim? Siyasi çizgim buna izin verir mi! Asla!" dediğini iddia etti.

Arslan yazısında AKP'li bir milletvekilinin İYİ Parti lideri Akşener'i ziyaret ettiğini, Akşener'in de kendisine, "Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim? Siyasi çizgim buna izin verir mi! Asla!" dediğini öne sürdü.

Siyasetçinin "Peki aklınızda bir isim var mı" sorusuna ise Akşener'in, "İlhan (Kesici) Abi olabilir. Ama o da Abdullah Gül gibi yemeği önüne hazır ister. Bir de Hikmet (Çetin) Bey düşünülebilir. Her halükarda Kemal (Kılıçdaroğlu) Bey’in olmayacağı kesin." dediğini iddia etti.