İktidara yakın gazeteci duyurdu: İki Ahmet göreve çağrısı karşılık mı buluyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kayyum atanan Mardin ve Esenyurt Belediyeleri için yaptığı çağrı karşılık buluyor. İktidara yakın gazeteci Sinan Burhan göreve iadeler olacağını duyurdu.

İktidara yakın gazeteci duyurdu: İki Ahmet göreve çağrısı karşılık mı buluyor?

GAZETE PENCERE - Meclis'te başlayan Kürt sorununun çözümü için yürütülen süreç ile birlikte muhalefet kayyum uygulamalarının kaldırılmasını talep ediyordu.

Sürecin başlamasının ardından kayyum sisteminin kaldırılması gerektiğini ifade eden Bahçeli, grup toplantılarında konuya dair yaptığı açıklamalarda hem CHP'li Ahmet Özer'i hem de DEM Partili Ahmet Türk'ü kast ederek 'İki Ahmet göreve' çağrısını yapmıştı.

Sinan Burhan tarafından sosyal medya hesabından 'Son dakika' denilerek paylaşılan o bilgi:

"Terörsüz Türkiye sürecinde önemli adımlar atılacak.Mayıs ayı içinde, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Ahmet Türk ile Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in görevlerine döneceği ifade ediliyor."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar