İlave TV yöneticisi Arif Kocabıyık CHP'ye katıldı

Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık, CHP'ye katıldığını duyurdu. Daha önce de İYİ Parti'den milletvekili adayı olan Kocabıyık'a parti rozetini Özgür Özel taktı.

İlave TV yöneticisi Arif Kocabıyık CHP'ye katıldı

GAZETE PENCERE - İlave TV kanalının sahibi Arif Kocabıyık, siyasi yolculuğunu CHP bünyesinde sürdüreceğini açıkladı.

Daha önce İYİ Parti'den milletvekili adayı da olan Kocabıyık'a parti rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Kocabıyık, "Dün sokakta nasıl konuştuysam, bugün de aynı cesaretle konuşacağım. Mikrofon yine halkta olacak ve o ses artık daha güçlü duyulacak" ifadesini kullandı.

Kocabıyık'ın paylaşımı şöyle:

"*Neden Cumhuriyet Halk Partisi’ne Katıldım?*

Sokağın sesini kısmaya çalışanlara inat, mikrofonu halka uzattık.
Korkunun kol gezdiği zamanlarda geri adım atmadık, susturulmak istendiğimiz yerde daha gür konuştuk.

Ben, Arif Kocabıyık…
Sadece soru sormadım; halkın nabzını tuttum, derdini görünür kıldım.
Amacımız; halkın sesi olmak, vatandaşın derdini dillendirmek ve o dertlere çözüm aramaktır.

Bugün aynı mücadeleyi daha güçlü bir zeminde sürdürmek için buradayım.
Rozetimi, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in takmasıyla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yoluma devam ediyorum.

Çünkü bu parti, Mustafa Kemal Atatürk’ün “milletin efendisi halktır” anlayışıyla, halkın içinden doğmuş bir mücadelenin eseridir.

Dün sokakta nasıl konuştuysam, bugün de aynı cesaretle konuşacağım.

Mikrofon yine halkta olacak.

Ve o ses, artık daha güçlü duyulacak."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar