İmamoğlu dijital tecritin arkasındaki korkuyu işaret etti: 'Erdoğan ve partisi yüzde 20’ye düşecek'
Ekrem İmamoğlu, YouTube kanalı ve Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin X hesabına getirilen erişim engellerinin ardından yaptığı açıklamada, iktidarın oy oranının yüzde 20'ye düşeceğini belirterek "İşte tam da bu yüzden hesaplarım kapatılıyor" dedi.
GAZETE PENCERE - İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na tutuklandığı günden beri dijital tecrit uygulanmaya devam ediliyor.
Son olarak İmamoğlu'nun hem Youtube hem de Cumhurbaşkanlığı aday ofisinin X hesabına mahkeme kararıyla kapatma kararı verildi.
İmamoğlu hesaplarının kapatılmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi AK Parti'nin oy oranlarının büyük düşüş yaşayacağını yazdı.
"Bu bir iddia değil, daha fazlası..." diyen İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Bu hükümet, Erdoğan ve partisi %20’ye düşecek.
Cumhuriyet, demokrasi ve adalet mücadelesinde; halkımızın, bu kara düzene karşı olan partilere desteği en az %70’i bulacak.
Bu bir iddia değil, daha fazlası…
İşte tam da bu yüzden hesaplarım kapatılıyor. Ama ne fayda; su akar, yolunu bulur."
Kaynak:Haber Merkezi