İmamoğlu ve vatandaş arasında dikkat çeken diyalog: Başörtülülere önyargılı yaklaşmadığınız için teşekkür ederiz

İmamoğlu ve vatandaş arasında dikkat çeken diyalog: Başörtülülere önyargılı yaklaşmadığınız için teşekkür ederiz
 İBB Başkanı İmamoğlu bir vatandaş arasındaki diyalog dikkat çekti. “Başörtülü bir vatandaş, “Başörtülülere önyargılı yaklaşmadığınız için teşekkür ederiz” dedi. Bunun üzerine İmamoğlu, “Siyasette bin...
 İBB Başkanı İmamoğlu bir vatandaş arasındaki diyalog dikkat çekti. “Başörtülü bir vatandaş, “Başörtülülere önyargılı yaklaşmadığınız için teşekkür ederiz” dedi. Bunun üzerine İmamoğlu, “Siyasette bin kez kaybedelim ama bir kez ayrıştırmayalım” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Eyyüpsultan’da bir dizi etkinliğe katıldı. İmamoğlu’nun, bir vatandaşla yaşadığı diyalog dikkat çekti.

Başörtülü bir vatandaş, İmamoğlu’na “Başörtülülere önyargılı yaklaşmadığınız için teşekkür ederiz. Sizi destekliyoruz. Çok birleştirici olmanız bir kazanım” dedi.

Vatandaş’ın bu sözleri üzerine İmamoğlu ise “Kime ön yargılı yaklaşabiliriz ki Allah korusun. Birbirimizden hiçbir farkımız yok. Siyasette bin kez kaybedelim ama bir kez ayrıştırmayalım. Kime baksam, benim yuvamda bir karşılığı var. Şu an memleketin en büyük tehdidi o. Bir başka tehditte ön yargı” şeklinde konuştu.