İmamoğlu'ndan ara karar öncesi dikkat çeken paylaşım: 'Arkadaşlarımı serbest bırakın!'
Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İBB davasına karar için ara verildiği sırada sosyal medyadan "Bu siyasi bir davadır. Çökecek. Adalet bu ülkeyi kurtaracak. Arkadaşlarımı serbest bırakın!" paylaşımında bulundu.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - İBB'ye yönelik davada İmamoğlu ile birlikte toplam 107 tutuklu isim hakkında tutukluluk değerlendirmesi yapılırken, duruşmanın 15'inci gününde mahkeme heyeti karar için bir saatlik ara verdi.
Avukatların tahliye taleplerinin tamamlanmasının ve İmamoğlu'nun beyanlarını bitirmesinin ardından heyet, ara kararını açıklamak üzere duruşmaya ara verdi.
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki davanın görüldüğü mahkeme heyetinin karar için ara verdiği sırada sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
İmamoğlu, "Bu siyasi bir davadır. Çökecek. Adalet bu ülkeyi kurtaracak. Arkadaşlarımı serbest bırakın!" ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar