İrem Derici'den operasyon tepkisi: Cadı avına dönüştü

Ünlülere yönelik son uyuşturucu operasyonuyla ilgili paylaşım yapan İrem Derici, "Bu cadı avı artık benim çok canımı sıkıyor" dedi.

İrem Derici'den operasyon tepkisi: Cadı avına dönüştü

GAZETE PENCERE - Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında bugün Simge Sağın, İbrahim Çelikkol, Melek Mosso, Deha Bilimler, Mustafa Ceceli, Ersay Üner, Bengü Erden, Aslı Sipahi Hacısüleymanoğlu ve İlkay Şencan gözaltına alındı.

Uyuşturucu soruşturmasında 8 Ekim 2025'te gözaltına alınan ve testi negatif çıkınca serbest bırakılan şarkıcı İrem Derici, operasyonlarla ilgili Instagram hesabından video paylaştı.

Operasyonların "cadı avı"na dönüştüğünü söyleyen Derici, "Bu cadı avı artık benim çok canımı sıkıyor. Bu memlekete bu pislik nereden giriyor, burada mı yetiştiriliyor, baronlar kim? Bir oraları bulsak ya hep beraber güçlerimizi birleştirip" dedi.

Gözaltına alındığını hatırlatan Derici, "Beni evden alırlarken dediğim şey şuydu: Annemi hemen arayın, gram benden bir şüphesi olmasın. Tabii güzel paralar kazanıyoruz, güzel hayatlar yaşıyoruz. Ama sendeki ana, bendeki de ana. Sendeki baba, bendeki de baba. Artık içime çok dokunmaya başladı" diye konuştu.

"Bugünkü liste benim kalbimin yarısı yani" diyen Derici, "Mesela iki çocuğu olan ve hala belki emziren bir kadın da orada. Bu cadı avına bir son verelim be güzellerim. Tabii ki vatandaş olarak devlet bize gel dediğinde geleceğiz. Saçımızı, kanımızı her şeyimizi vereceğiz. İşin kökünü kurutalım lütfen ya. Bu çok geçmeyecek travma. Sabahın köründe bunları yaşamak büyük travmalar" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar