İşte Kılıçdaroğlu'nun yeni kampanya videosu

İşte Kılıçdaroğlu'nun yeni kampanya videosu
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasında kullanacağı video içeriklerine Gazete Pencere ulaştı.Kampanyanın bir ayağını oluşturan “300 milyar dolar temiz...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasında kullanacağı video içeriklerine Gazete Pencere ulaştı.

Kampanyanın bir ayağını oluşturan “300 milyar dolar temiz yatırım” söylemi için sosyal medyada kullanılmak üzere hazırlanan içeriklerin önümüzdeki günlerde sosyal medyada paylaşılması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu, kampanya kapsamındaki tüm videolarda, “Gittim, milletimiz için 300 milyar dolar temiz yatırım getirdim” sözleriyle başlayarak, çeşitli vaatlerde bulunuyor.

Vaatler arasında dikkat çekenlerse şöyle;

“5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağım.”

“Kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolar üzerine çıkaracağım. 2 yıl içinde enflasyon tek haneye inecek. Zenginlik tabana yayılacak. Türkiye’de kalıcı refah sağlayacağım.”

“Türkiye’nin 74 ilinde 9 ekonomi bölgesinde 17 üretim merkezi ve 50 üretim üssü inşa edeceğim. Anadolu canlanacak. Türkiye kalkınacak.”

“Dijital teknoloji, yapay zeka, finansal teknolojiler, sağlık teknolojileri, pil teknolojisi, blok zincir teknolojileri, haberleşme ve bulut teknolojileri gibi alanları büyüteceğim. Türkiye’nin endüstriyel dönüşümünü gerçekleştireceğim.”

“Yenilenebilir enerjiye geçiş hareketi başlatacağım. İklim bankası kuracağım, enerjide bağımsızlığımızı sağlayacağım. Yeşil dönüşümü ve dijital devrimi ülkemize entegre edeceğim.”

“Afetlere dirençli yapı dönüşümüyle Anadolu’da istihdam sağlanacak. Anadolu kendi insanlarına kucak açacak.