İYİ Parti Ankara İl Başkanı: Mansur Yavaş bize ihtiyacı olmadığını söyledi

İYİ Parti Ankara İl Başkanı: Mansur Yavaş bize ihtiyacı olmadığını söyledi
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş görüşmesini anlattı. Yener, Yavaş'ın 'biz zaten yüzde 60 oranında oy kazanıyoruz' sözlerine atıf yaparak Ankara...

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş görüşmesini anlattı. Yener, Yavaş'ın 'biz zaten yüzde 60 oranında oy kazanıyoruz' sözlerine atıf yaparak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İYİ Parti'nin desteğini ihtiyacı olmadığı mesajı verdiğini belirtti.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yıldırım, İYİ Parti'nin 2024 yerel seçimlerine 'özü başına' girme kararına ilişkin, "Divanda konuştuk, milletvekilleri ile konuştuk, GİK'te konuştuk. Böyle bir karar aldık" dedi.

'Bize ihtiyacı olmadığını vurguladı'

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği Akşener ziyaretine ilişkin de konuşan Yıldırım şunları söyledi:

"Mansur Yavaş bizi ziyarete geldi. Heyetle karşıladık. 'Ben buraya sayın genel başkanımın selamını getirdim' dedi. 'Ankara için bir talebim yok, biz zaten yüzde 60 oranında kazanıyoruz' dedi ve gitti. Yani İYİ Parti'ye ihtiyacı olmadığını vurguladı"