İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım: Mansur Yavaş'ın belediyeciliği bomboş

İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım: Mansur Yavaş'ın belediyeciliği bomboş
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediyecilik anlayışı için sert ifadeler kullandı.İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi...
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediyecilik anlayışı için sert ifadeler kullandı.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, 5 yıldır algı yönetimiyle yapılan bir belediyecilik olduğunu belirterek, "5 yıldır hayatımızı kolaylaştıran bir tane icraat yok. Yavaş'ın belediyeciliği bomboş" dedi.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te açıklamalarda bulundu.

"5 yıldır algı yönetimiyle belediyecilik var"

Cengiz Topel Yıldırım'ın açıklamasından satır başları şöyle; "Bu belediyenin 5 yıllık icraatlarını inceledik. Türlü tespitlerimiz oldu. Ankaralıların hukukunu korumak için kamuoyunun önünde söyledik. Mansur Yavaş şöyle diyor mitinglerde 'Mansur Yavaş belediyeciliğine öğrenecekler' diyor. Mansur Yavaş belediyeciliğini 7-8 gün içerisinde bütün Ankara'ya ve Türkiye'ye anlatmak istedik. Bilinsin istiyoruz. 5 yıldır algı yönetimiyle bir belediyecilik var. Ankara yağmurdan kaçarken adeta doluya tutulmuş.

'Sosyal yardım yapıyorum' diyorsunuz. 5 yıldır başkanlık yapan biri sosyal yardımlarla anılıyor. Ben buna kampanya belediyeciliği diyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 yılda 308 milyar 496 milyon kaynak kullanmış. Tüm bu kaynağın içerisinde sosyal yardımlara ayırdığı oran yüzde 3,27. Bu da 10 milyar TL demek."