Kabine toplantısı sonra erdi: 10 bin TL emekli ikramiyesi beklentisi boşa çıktı

Kabine toplantısı sonra erdi: 10 bin TL emekli ikramiyesi beklentisi boşa çıktı
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan Kabine toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Erdoğan'dan bayram ikramiyesi müjdesi duymak isteyen...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan Kabine toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Erdoğan'dan bayram ikramiyesi müjdesi duymak isteyen emekliler ise yine hayal kırıklığına uğradı. 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan Kabine toplantısı sona erdi.

Beştepe’deki toplantıda ekonomideki son durum, fahiş fiyat artışı, seçim güvenliği ve terörle mücadele ele alındı.

“Bayram ikramiyesi 10 bin TL olacak” iddiaları üzerine Erdoğan'ın açıklamalarını takip eden emekli ise yine hayal kırıklığı yaşadı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Mısır ve BAE ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti. Yarın Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı ağırlayacağız.

Mısır'ı ziyaretimizin ardından Samsun'la başlayıp Ordu, Rize, Giresun'da devam eden Karadeniz turu yaptık. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, seçim zaferini ardından ilk ziyaretini ülkemize karşı gerçekleştirdi.

İstanbul trafiği için yeni bir nefes olarak gördüğümüz Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemi 26 Şubat'ta hizmete açtık.

Bakanlıklarımız ve kurumlarımız 31 Mart Mahalli Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilebilmesi için gereken hazırlıkları yaptı. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

46 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim ettik. Nisan ayı itibariyle bu rakamı 75 bine çıkarıyoruz.

Ülkemizin terörle mücadele hususundaki kararlılığını hala anlayamamış olanlara bu gerçeği anlatana kadar geri durmayacağız.

Türkiye kendi sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Binlerce yıllık devlet tecrübemiz var. Emperyalistlere ve araçlarına teslim mi olacağız? Asla. Türk milleti en zor şartlarda bile istiklaline sahip çıkmış özellikli bir millettir.

"Irak'la ilgili meseleyi çözüme kavuşturacağız"

Azerbaycanlı kardeşlerimizin işgal edilen topraklarını ve Karabağ'ı özgür hale getirdiklerine hep beraber şahit olduk.

Bu yaz Irak sınırımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme ulaştıracağız. Suriye'nin gözlerimizin önünde nasıl parçalanmaya çalışıldığını gayet iyi biliyoruz. İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü katliama kimlerin destek verdiğini, içten içe sevindiği ortadadır.

10 bin TL ikramiye beklentisi boşa çıktı

Enflasyonu yenerek, büyümeyi artırarak, çalışanlarımızın ve emeklilerimizin gelirlerini artıracağız. Hiçbir insanımızı darda bırakmayacak, sıkıntı çekmesine müsaade etmeyeceğiz.