Kabine toplantısı yapılmadı, Beştepe'deki etkinliğe katılmadı: Erdoğan programlarını neden iptal etti? Kulislerde ne konuşuluyor?

Kabine toplantısı yapılmadı, Beştepe'deki etkinliğe katılmadı: Erdoğan programlarını neden iptal etti? Kulislerde ne konuşuluyor?
Erdoğan Pazar günü İstanbul’da yapılan aday tanıtımından sonra kabine toplantısı iptal edildi Beştepe'de düzenlenen Valiler Toplantısı'na da katılmadı. Kulislerde Erdoğan’ın aday belirleme süreci ile ilgilendiği söyleniyorTolga...
Erdoğan Pazar günü İstanbul’da yapılan aday tanıtımından sonra kabine toplantısı iptal edildi Beştepe'de düzenlenen Valiler Toplantısı'na da katılmadı. Kulislerde Erdoğan’ın aday belirleme süreci ile ilgilendiği söyleniyor

Tolga Balcı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın dün yapılması beklenen kabine toplantısını aday belirleme süreci nedeniyle ertelediği kulislerde konuşuluyor.

Erdoğan’ın Pazar günü AKP İstanbul adayları tanıtım toplantısında da yaptığı konuşma sonrası Pazartesi yapılması beklenen kabine toplantısı ertelenmişti.

Kulislerde Erdoğan’ın kabine toplantısını aday belirleme süreciyle ilgilendiği için ertelediği iddia ediliyor.

Valiler toplantısına da katılmadı

15 Ocak’ta yapılacak aday toplantısına yapılan hazırlıklarda Erdoğan’ın Ankara’da Turgut Altınok’u aday olarak açıklaması beklenirken Bugün Beştepe’de yapılan Valiler Toplantısı’na da katılmayan Erdoğan’ın Ankara'da seçim öncesi dinlendiğini ve seçim beyannamesi için hazırlık yaptığı iddia edildi.

Erdoğan siyaset gündeminin hızla değiştiği bu günlerde en son Pazar günü İstanbul’da  düzenlenen ve AKP adaylarının açıklandığı tanıtıma katılmıştı.

Erdoğan dede oldu

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Sümeyye-Selçuk Bayraktar çiftini hastanede ziyaret etti. Bebeğe, Asım Özdemir adının verildiği öğrenildi.