Kaftancıoğlu: Kılıçdaroğlu birinci turda farkla kazanırsa sürpriz olmaz

Kaftancıoğlu: Kılıçdaroğlu birinci turda farkla kazanırsa sürpriz olmaz
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kalftancıoğlu, KRT TV ve YouTube ortak yayınında Yavuz Oğhan'ın Bidebunuizle programına konuk oldu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Kaftancıoğlu, “Kutuplaştırma propagandaları 10 yıl önce...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kalftancıoğlu, KRT TV ve YouTube ortak yayınında Yavuz Oğhan'ın Bidebunuizle programına konuk oldu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Kaftancıoğlu, “Kutuplaştırma propagandaları 10 yıl önce karşılık buluyordu, şimdi kendi seçmeninde bile karşılık bulmuyor” dedi.

Seçimle ilgili olarak Kaftancıoğlu, Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birinci turda farkla kazacağının sürpriz olmayacağını ifade etti.

Kaftancıoğlu’nun konuşmasının bir bölümü şöyle:

Artık sadece İstanbul’u kaybetme korkuları yokTürkiye’yi kaybetme korkuları var. Çöreklendikleri o koltukları kaybetme korkularıyla, hoyratlıkları, kara propaganda yapmaktan başka çareleri yok.

Toplum kutuplaşmayı istemiyor, toplum bunları istemiyor, sandıkta da toplumun istemediğini göreceğiz. CHP'nin hesap sormak gibi bir derdi yok, derdi adalet! Aklımızın ermediği şeyleri yapacaklarını öngörüyoruz.

Bu seçimin birinci turda biteceğini öngörüyorum.

Çaresizliklerinden ve kötülüklerinden her şeyi yapabilirler. Oylarımıza sahip çıkamadığımız zaman çaldıklarını gördük, utanmadan bizim çaldığımızı iddia ettiler.