Kılıçdaroğlu: Ey çeteler, ben bu mücadelede ölümü göze aldım, sizden mi korkacağım?

Kılıçdaroğlu: Ey çeteler, ben bu mücadelede ölümü göze aldım, sizden mi korkacağım?
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım sizden çalınan bir para var. Tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu” ...

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım sizden çalınan bir para var. Tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu”  açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Çok önemli bir konu var" diyerek saat 21.30'a randevu vermişti. Sosyal medya hesabı Twitter'dan video yayınlayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"EY ÇETELER SİZİNLE ÖLÜMÜNE MÜCADELE EDECEĞİM"

Bu arada şunu da söyleyeyim, devletle birlikte dürüstçe hizmet veren on binlerce şirket var, hepsinin başımı üstünde yeri var. Ben de bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum. Bu çeteler can düşmanımdır dedim. Onlar bu ülkede yatağa aç giren çocukların hakkını yemiştir dedim.

“418 MİLYAR DOLARLA HALKIM İÇİN YAPACAKLARIMI KISA FİLMLERLE ANLATTIM. BU FİLMLER BU GECE TELEVİZYONLARDA YAYINLANACAKTI. BAZI KANALLAR REDDETTİ YAYINLAMAYI”

Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımı kısa filmlerle anlattım. Bu filmler bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı. Bazı kanallar reddetti yayınlamayı. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz.

"EY ÇETELER BEN ÖLÜMÜ GÖZE ALDIM, SİZDEN Mİ KORKACAĞIM"

Ey çeteler, ey halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar, ben sizden mi korkacağım. Ben bu mücadelede ölümü göze almışım, sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım. Halkımız refaha ve huzura kavuşacak. Sizinle ölümüne mücadele edeceğim. Şu net ki sırtımı milletime yaslıyorum. Vallahi biz bu işi yaparız ve yapacağız. 418 milyar dolar serisinin ilk filmini birazdan paylaşacağım."

Kılıçdaroğlu daha sonra Twitter hesabından "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..." sözleriyle filmi paylaştı. İşte o film

Kılıçdaroğlu, ilk filmi paylaştıktan 25 dakika sonra, televizyonda yayınlanmayan ikinci reklam filmini de paylaştı: